Amanida de llenties amb pernil d’ànec i foie
Ingredients
(Els ingredients en negreta els podeu trobar a Canisseria Seli)
– Llenties cuites
– 2 Fulles de llorer
– Pernil d’ànec
– Foie
– 2 Pastanagues
– 2 Alls
– Mostassa
– Oli d’oliva
– Vinagre de Mòdena
– 1 Ceba tendra
Elaboració
Bullim les llenties amb sal i dues fulles de llorer.
A part, es fa una vinagreta aixafant un parell d’alls, posant-hi 2 cullerades petites de mostassa, oli d’oliva i vinagre de Mòdena. Es talla una ceba tendra i s’afegeix la vinagreta i, tot seguit, s’hi posen les llenties, que les haurem escorregut abans. S’hi afegeixen un parell de pastanagues bullides tallades a rodelles. S’hi afegeixen trossets de pernil d’ànec i es barregen tots els ingredients.
Just al moment de servir, en una paella es fa foie fresc a la planxa i se’n posa un trosset a cada plat.
Aquesta amanida ens la va fer arribar Isabel Ortega. Gràcies per la teva col·laboració Isabel. Si hi voleu fer aportacions o comentaris, ho podeu fer a continuació.