Ensalada russa

Una 'ensalada russa', proposada per Mª Dolors Barnés.

Una ‘ensalada russa’ proposada per
Mª Dolors Barnés.

Ingredients
(Els ingredients en negreta els podeu trobar a Canisseria Seli)

– Patates
– Pèsols
– Pastanagues
Tonyina
– Ous
Olives farcides
Pebrot vermell
– Oli d’oliva
– Vinagre
o suc de llimona
Sal
– All

Elaboració
Talleu a daus petits les patates i les pastanagues i poseu-les a bullir amb els pèsols. Poseu a bullir els ous. Mentre es refreda, prepararem una salsa maionesa amb l’oli d’oliva, suc de lliimona o vinagre, un pols de sal i un ou. Si us hi agrada, s’hi pot afegir un gra d’all. Un cop freda, hi afegim les olives i la tonyina i ho amanim amb la salsa que haurem preparat. Ho posem a la nevera que quedi ben fred per quan ho haguem de servir.