Productes de l’Empordà

Logo de la marca de qualitat Productes de l'Empordà, atorgada el 2003.

Logo de la marca de qualitat Productes de l’Empordà.

Fa pocs dies que ens ha arribat la nova guia amb els productors, artesans i punts de venda de Productes de l’Empordà. Carnisseria Seli és un d’aquests productors, amb la seva botifarra dolça. A part d’aquesta especialitat, a la guia també hi trobareu arròs de Pals, brunyols de l’Empordà, ceba de Figueres, Gamba de Palamós, poma de ‘relleno’ de Vilabertran i Recuit.

En el nostre cas, us presentem la botifarra dolça, que podeu comprar crua o assecada. La fem tot l’any i és un embotit que s’elabora de forma tradicional des del segle XIV. La podeu menjar d’aperitiu, de plat principal o per postres.

La marca de garantia Productes de l’Empordà garanteix que els productes  s’han elaborat, transformat i envasat a l’Empordà, segons la forma tradicional. Tots els productors passem periòdicament els controls d’un laboratori alimentari que en certifica la qualitat en les diferents fases del producte.

Veniu a tastar les nostres botifarres dolces i, si teniu dubtes, demaneu-nos consell de com cuinar-les, que amb molt de gust us explicarem com coure-les.