Rus al forn, alternativa saludable

Russos amb escalivada

Russos amb escalivada.

Ara a l’estiu és temps de barbacoes o de cuinar, per exemple un bon rus. Si, per la raó que sigui no disposeu de barbacoa o us fa mandra o simplement no teniu temps de fer tot el ritual que va associat a fer una cuita de carn a la brasa us proposem una alternativa saludable.

Evitareu els fregits i les olors és molt ràpid i, sobretot, molt senzill. Només cal que tingueu un forn a mà. La recepta no pot ser més senzilla: trieu el rus que més us agradi (de vedella, de vedella amb all i julivert, amb foie, amb escalivada, amb ceba, amb espinacs, amb formatge, amb bacó, de pollastre…) o una butiplana, del que sigui. Forn a 180 graus, 8 minuts…i a punt de servir.

Aprofitant l’avinentesa, alguns de vosaltres ens heu demanat quan penjarem la resta de receptes d’amanides del concurs Busquem l’Amanida de l’Estiu que ha organitzat Carnisseria Seli. No patiu que aniran sortint. Si teniu qualsevol dubte o pregunta no us faci res deixar-nos un comentari al bloc o enviar-nos un correu o personalment a la botiga, mirarem d’atendre-us de la millor manera.