Espatlla ibèrica brasejada i botifarra de cap, novetats 2013

Safata d'embotits per al sopar popular.

Safata d’embotits per al sopar popular.

Carnisseria Seli participa amb els Senglars en el sopar popular d’aquest vespre, als jardins John Lennon. Hem preparat unes safates d’embotits artesans d’elaboració pròpia que esperem que us agradin: espatlla ibèrica brasejada, llom, botifarra catalana, botifarra de cap, botifarra negra i botifarra blanca.

Aquest any són els Senglars els encarregats de preparar el sopar de la Festa Major i han preparat un menú amb pa amb tomata i embotits variats de Carnisseria Seli que esperem que us agradin molt. Després hi ha botifarra i pollastre amb amanida i, per postres, gelat de ‘cucurutxo’ de vainilla i xocolata i per beure, aigua, vi i gasosa i una copa de cava.

Precisament, en aquestes safates hi trobareu dues novetats d’aquest 2013 que presentem ara: l’espatlla ibèrica brasejada i la botifarra de cap. Mireu quin goig que fan:

Botifarra de cap

Botifarra de cap

Espatlla ibèrica brassejada

Espatlla ibèrica brasejada