,

Carnisseria Seli amb el Concurs d’arrossos solidari de Firatast

Jami Matamala i Toni Vilà, juntament amb altres membres del Gremi de carnissers i xarcuters de les comarques gironines, poc després d'haver lliurat el material per al concurs solidari.

Jami Matamala i Toni Vilà, juntament amb altres membres del Gremi.

A Carnisseria Seli col·laborem amb el 1er Concurs d’arrossos solidari de Firatast, a benefici del Centre de Distribució d’Aliments de Girona mitjançant el Gremi de Carnissers i Xarcuters de les comarques gironines. El Gremi ha aportat part dels ingredients per poder fer uns bons arrossos, que cuinen diferents equips de persones de forma voluntària.

Carnisseria Seli, juntament amb Can Juandó, Carnisseria Enric Salvi i Carnisseria Xavier Tulsà, totes de Girona, han estat les carnisseries encarregades de preparar el material que va lliurar el Gremi de Carnissers i Xarcuters als organitzadors del concurs. Com molts ja sabeu, Firatast, la Fira de Degustació de Girona, ha arribat aquest any a la 19ena edició i el seu responsable i organitzador, Jami Matamala, a l’esquerra de la imatge, va estar amb alguns membres del gremi, al palau de fires de Girona, hores abans de l’inici del concurs, quan es va fer el lliurament del material. La recaptació de la venda de tiquets dels diferents arrossos a concurs es destina al Centre de Distribució d’Aliments de Girona.