,

Embotint la botifarra dolça

Joan Viaplana, de Figueres, Alfons Navarra, de Peralada i Toni Vilà, de Torroella de Montgrí, embotint la carn per fer botifarres dolces.

Joan Vilaplana, de Figueres, Alfons Navarra, de Peralada i Toni Vilà, de Torroella de Montgrí, embotint la carn per fer botifarres dolces.

Aquest dimarts passat hem estat una altra vegada a Peralada, amb el grup de treball del projecte de la botifarra dolça. Com sabeu, des del Gremi de Carnissers i Xarcuters de les comarques gironines, i en col·laboració amb l’IRTA, hem creat un grup de treball per aconseguir un producte novedós a base de botifarra dolça. Fa encara no dues setmanes vam preparar la carn per fer les botifarres dolces. Ara ja les hem embotit i les hem deixades preparades per poder-les coure d’aquí a uns dies.

Des de Carnisseria Seli participem activament en aquest grup de treball creat dins del Gremi de Carnissers i Xarcuters de les comarques gironines i en el que hi ha, entre d’altres, en Màxim García, de Can Maureta, de Bordils; en Marcel Puigmal, d’El Graner, de Figueres; en Joan Vilaplana, de la Carnisseria Vilaplana, de Figueres; en Quim Matas, de la Carnisseria Matas, de la Bisbal d’Empordà; l’Enric Torrent, de Can Pelai, a Sant Climent Sescebes; l’Albert Josep, de Carnisseria Sart, de l’Armentera; l’Alfons i en Pere Navarra, de Can Navarra, de Perelada i en Toni Vilà, de Carnisseria Seli.

Us deixem un parell d’imatges més d’aquesta nova jornada del grup de treball de la botifarra dolça:

Preparant per embotir.

Preparant per embotir.

Guardant les botifarres dolces.

Guardant les botifarres dolces.