Vine a tastar els nous productes artesans de Carnisseria Seli

Espatlla ibèrica brassejada

Espatlla ibèrica brasejada

Aquest diumenge, 1 de desembre, presentem les últimes novetats en productes d’elaboració pròpia en una sessió de tast – degustació. Farem una parada conjunta Carnisseria Seli – Parals, productes de l’horta, en el marc de la Fira de Sant Andreu. Vine aquest diumenge entre les 11 del matí i les 2 de la tarda a donar-nos la teva opinió sobre els nous productes i entraràs en el sorteig d’un lot de productes artesans fets a Carnisseria Seli i un altre lot de productes de l’horta Parals.

Hem estat fent proves aquests dies i des de Carnisseria Seli presentem la botifarra blanca amb poma, la botifarra blanca amb bolet, la botifarra blanca amb escalivada, la botifarra de cap, l’espatlla ibèrica brasejada, el paté de campanya i el paté amb poma. Parals, productes de l’horta us farà provar l’albergínia, els pebrots, la pastanaga, els carbassons, els moniatos, la carbassa i els calçots.

Per tots aquells que vingueu a degustar els nostres productes i ens doneu la vostra opinió, podreu participar en un sorteig d’un lot de productes de Carnisseria Seli i d’un lot de productes de l’hora Parals. Us esperem aquest diumenge, 1 de desembre, a la parada que tindrem al carrer Primitiu Artigas Carnisseria Seli i Parals, productes de l’horta, entre les 11  del matí i les 2 de la tarda. Que tingeu bona Fira de Sant Andreu!

Paté de campanya en barra.

Paté de campanya en barra.

Paté casolà amb poma.

Paté casolà amb poma.

Botifarra de cap

Botifarra de cap

Botifarra blanca amb poma.

Botifarra blanca amb poma.

Botifarra blanca amb bolets.

Botifarra blanca amb bolets.

Botifarra blanca amb escalivada.

Botifarra blanca amb escalivada.