Gràcies per les vostres opinions sobre els nous productes!

Taula-d'embotits-i-pa-de-feMoltes gràcies per donar-nos la vostra opinió sobre els nous productes que hem presentat a la Fira de Sant Andreu. Ben aviat us podrem fer cinc cèntims del resultat de la petita enquesta que hem fet entre els que heu tastat els productes i, també, de quins són els guanyadors del lot de productes de Carnisseria Seli i de productes de l’horta Parals.

D’entrada, estem molt contents per com ha anat el dia, que avui si que ha acompanyat, però sobretot de la gran acollida que han tingut els nous productes que us hem presentat. Només per que us en feu una petita idea, hem servit més de 400 tastets de calçots i gairebé 8 quilos de patés en petites racions de degustació.

Us deixem amb algunes fotos de la jornada.

Taula-de-verdures
Toni-explicant-els-seus-pro
Pa-de-fetge
Parals-servint-producte-de-
Taula-de-verdures-i-persone
Gran-acceptació-dels-nous-p