Foie i codonyat

Piràmide de FoieEstem preparant alguns dels plats que us oferirem per Nadal. Tant si voleu cuinar molt com poc, us tindrem preparades diverses opcions. Hem estat fent proves amb nous productes, amb cuinats a baixa temperatura, a part de les de la botifarra dolça. També us hem presentat pa de fetge envasat en racions de 180 grams, i en trobareu també fet amb terrina, com el pa de fetge amb poma, que vam presentar per Sant Andreu.

També hem estat pensant en què us podem oferir per Nadal i tenim algunes idees que us anirem explicant. Comencem per aquesta piràmide de foie i codonyat, que és tota una temptació. Una combinació de gustos original i interessant. Es tracta d’una peça que pot servir per 6-8 persones i estem convençuts que us agradarà. Ben aviat explicarem més novetats, no deixeu de seguir-nos si voleu estar-ne al corrent.