Si fas un encàrrec per Nadal entres al sorteig d’un ‘milfulles’ de foie

Piràmide-de-Foie_calloutbloEls que us convingui fer un encàrrec de Nadal a Carnisseria Seli entreu automàticament al sorteig que farem d’un ‘milfulles’ de foie i codonyat d’elaboració pròpia amb productes de primera qualitat i de proximitat. És ben senzill: feu el vostre encàrrec de Nadal i només cal que ompliu la butlleta on heu de deixar el vostre nom, telèfon, adreça de correu electrònic i el vostre codi postal.

Ja hem començat a posar alguns dels plats que us proposem per aquestes festes de Nadal i els propers dies en veureu més. Si mireu el blog hi trobareu plats cuinats a baixa temperatura, rostits, nous productes, pollastres farcits, carn per fer canelons…i si voleu algun altre plat especial demaneu-nos-ho, que mirarem d’aconsellar-vos de la millor manera.

I estigueu atents que anunciarem oportunament el sorteig entre els que haureu fet algun encàrrec de Nadal a Carnisseria Seli. Us espera un ‘milfulles’ de foie que és per a 6-8 persones i tota la resta de productes ‘gourmet’ que tenim a la vostra disposició.