Verdures al buit per acompanyar una espatlla de xai

Patates-de-pobre_pebrot-i-cPatates, cebes, pebrots verds i vermells, cuinats al buit. Un bon acompanyament per diversos plats cuinat de forma que conserva totes les propietats. Primer hem sofregit les cebes i els pebrots i, un cop aconseguit el punt que ens interessava, ho hem posat juntament amb les patates a coure al buit. Aquí en teniu el resultat, un perfecte complement per una gran varietat de plats, com per exemple, una espatlla de xai desossada i cuita a baixa temperatura.

Productes de proximitat i de primera qualitat passats per una tècnica culinària que en conserva al màxim totes les propietats per obtenir un plat cuinat que només haureu d’escalfar i posar-hi el vostre toc personal, a base d’una salsa, d’unes espècies o d’unes herbes, segons el vostre gust.

Espatlla-de-xai-farcida-cui

Espatlles-de-xai-desossades