, ,

Si avui és dijous gras, toca botifarra d’ou, greixons i coca!

Dijous-grasAvui és dijous gras o llarder, i també es coneix com el ‘dia de l’ou i el porc’, el dia que marcava la llicència de menjar tot allò que més tard no es podia menjar segons el precepte de l’abstinència que marcava la quaresma.

Ara, mantenim la tradició de la festa gastronòmica, on els protagonistes dels àpats són els ous i la carn de perol. Dijous gras és la festa dels carnissers, dels cansaladers i dels xarcuters que,com a Carnisseria Seli, elaborem un producte artesà i tradicional com la botifarra d’ou.

Si ens veniu a veure aquest dijous, us obsequiarem amb uns tastets de botifarra d’ou i greixons. Aprofiteu per menjar botifarra d’ou ja que només en fem per aquestes dates. També tenim greixons per si voleu fer-ne coca i també us podem servir unes coques de greixons que hem fet. Veniu i tasteu-ho!