, , , ,

Per a una bona barbacoa

BarbacoaMedesDes de Carnisseria Seli, us proposem que aquests dies penseu en totes les possibilitats que us ofereix fer un àpat amb amics i fer una barbacoa. Predisposa a una trobada festiva, a l’aire lliure -si el temps ens deixa- i un menjar una mica diferent, a un altre ritme. Pot ser molt variat i molt saludable i, a més, té l’avantatge que és fàcil que a cadascú se li pugui fer el tall de carn que més li agradi.
Espatlla-de-xai-desossada-cPer sorprendre a tots els convidats us aconsellem: una espatlla de xai precuinada a baixa temperatura que nosaltres preparem i que només haureu de tenir la precaució de coure-la uns 10 minuts a la barbacoa. El resultat és molt més suau que si la coeu directament i, evidentment és molt més ràpid. Però si feu una cocció directa, com que en cru us la podem servir ja macerada amb herbes, tindrà un gust més pujat i és una opció excel·lent.
Entrecot-de-bouA més, en una barbacoa no hi poden faltar ni les xuies, ni les botifarres, el xai , les xistorres…. i us podeu posar al personal a la butxaca si els oferiu un bon entrecot de bou.