Cuina més saludable i més pràctica

IMG-20140617-WA0002Estem elaborant plats cuinats més saludables i els envasem de manera més pràctica per fer-vos les coses més fàcils. D’una banda, hem preparat un seguit de plats que ja de normal són força saludables com l’escalivada, l’ensaladilla russa, patata i mongeta tendra o unes patates soles per acompanyar.

IMG-20140617-WA0006L’ensaladilla russa i la patata i mongeta tendra cuits al buit i a baixa temperatura són les darreres incorporacions. A més, les preparem amb una quantitat moderada de sal, de forma que és un plat més saludable i més adient per a persones que els cal o que volen menjar amb menys sal i que permet incorporar altres espècies o incrementar la sal una vegada se serveix si ho preferiu o us ve més de gust.

L’envasat i la cocció que apliquem garanteixen una bona conservació. La combinació de temps i temperatura de cocció amb condiments envasats al buit impliquen que els productes que posem a la vostra disposició a la zona d’envasats són pasteuritzats, amb la qual cosa en podem garantir la conservació més enllà de 30 dies si els teniu refrigerats a la nevera.