, , , , , ,

Ja les tenim: les Dulces, les botifarres dolces envasades

Dulces-pot-sol-hDesprés de mesos de proves amb els companys del Gremi de Carnisseris i Xarcuters Artesans de les comarques gironines, en col·lboració amb l’IRTA, finalment us podem presentar ja un dels productes més nostrats amb un format innovador, les Dulces, les botifarres dolces cuites envasades. Amb tot el seu aroma i sabor, amb un punt de llimona, de canyella. Us les podeu emportar allà on volgueu, sense problemes de conservació ni de caducitat.

El 30 d’agost de 2015 començàvem les proves al nostre obrador, us ho explicàvem en un post que es deia Experimentant amb la botifarra dolça a Carnisseria Seli i cap a finals de setembre fèiem una altra trobada a casa nostra, aquesta vegada acompanyats d’una investigadora de l’IRTA, tal com vam reflectir en el post Més proves amb la botifarra dolça. A l’octubre ens trobàvem a Perelada, a l’obrador de Can Navarra, per seguir amb la feina, fent noves proves de producte, de cocció, i us ho explicàvem a la  publicació Jornada de treball a Perelada

Dulces-6-potsEl mes de desembre, un equip de TVE ens va visitar al nostre obrador per fer una filmació sobre la botifarra dolça. La idea era fer un reportatge que hauria d’acompanyar un reportatge més ampli sobre les botifarres. Aquí podeu veure els detalls de la jornada, en un post el nostre bloc titular TVE visita carnisseria Seli per fer un reportatge sobre la botifarra dolça. També en vam fer una presentació per a Canal 10 Empordà, a la platja de les Barques, a l’Escala.

Després de mesos de treball sobre el producte, calia també concretar el format de l’envàs i com es presentaria. I això és el que podeu veure a partir d’avui a la nostra botiga i aquí, és clar, les Dulces, les botifarres dolces envasades. Esperem que us agradin, les fem només els carnissers acreditats per fer-les, només del Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines.