,

Incorporem el porc ECO a Carnisseria Seli

Llonsa-baixa-Carnisseria-SeDes d’aquesta setmana tens a la teva disposició porc ECO a Carnisseria Seli, que completa l’oferta de carns de qualitat, al costat de les vedelles seleccionades de l’Empordà, el xai de Jordi Muixac o el poltre de Llanars per posar alguns exemples. Concretament pots trobar llonzes, costelló i panxeta de carn de porc eco provinent d’ECO-Roma, d’Avinyó.

 

Qualitat i benestar animal

Costello-ECO-baixa-CarnisseTant les granges d’ECO-Roma com les dels seus associats estan auditades perquè els animals neixin, creixin, s’alimentin i visquin en entorns sota els estàndards i protocols exigits i es controla tot el procés productiu de l’excel·lent porc RAL, des de l’estudi genètic per recuperar la raça rústica de porc amb un gust tradicional, un sabor més intens i una carn més tendra i melosa, fins a la formulació de la seva alimentació amb cereals de qualitat (ordi, blat i blat de moro). Igualment es verifica que que es compleixin els més alts nivells de benestar animal inspeccionant la qualitat de les bones pràctiques amb els nostres animals.

Des de Carnisseria Seli apostem per ampliar la nostra oferta amb un producte de qualitat, amb valor afegit i per aquesta raó incorporem productes com el porc ECO.