Propostes per a unes bones festes i una bona entrada de 2017
Pa de fetge i foie fets a casa
- Pa de fetge o pate campanya
- Pastes fines : amb poma, amb figues i el de pebre
- Mi cuit o entier d’ànec
- Per encàrrec : bombons de foie (per persona) i piràmides de foie ( per compartir) amb codony, amb figues, amb mango.
Entrants i primers plats
- Safates d’embotits fets a casa/ibèrics/formatges.
- Canelons de rostit/d’espinacs/de confit d’ànec.
- Roast-beef al punt i si vols salsa t’oferim la de mostassa
Tartaletes amb compota de poma i foie
- Tartaletes amb escalivada i mousse de formatge
- Gran assortit de croquetes fetes nostres (de xai, de rostit, de perol, de formatge, de sobrassada, d’escalivada, d’espinacs, de pernil…)
- Les boles dolçes tant per entrant com per postres
Per els segons plats
- Pollastres farcits, rostit , amb escamarlans…
- Xai (d’en Jordi Muxach)
- Espatlles o cuixes cuites a baixa temperatura (16h)
- Espatlles o cuixes farcides (al gust).
- Rostit
Confit d’ànec
- Ànec amb peres
- Rostit de festa (pollastre, costello i botifarra) i si voleu, conill
- Vedella amb bolets
- Galtes de porc rostides
- Ànec rostit