, ,

Carnisseria Seli a l’espai agroalimentari i gastronòmic del CCBE

Carnisseria Seli a l’Espai per a professionals agroalimentaris i gastronòmics del Consell Comarcal del Baix Empordà

webbaixemporda.cat20170126_L’AODL Agroalimentària i restauració del Consell Comarcal del Baix Empordà ha inclòs Carnisseria Seli a l’espai per a professionals agroalimentaris i gastronòmics del Consell Comarcal del Baix Empordà. L’AODL es dedica a l’impuls i dinamització dels sectors gastronòmic i agroalimentari mitjançant els productes locals i Carnisseria Seli forma part del projecte pel fet de ser una empresa artesana certificada i per formar part de la Marca de garantia de qualitat E d’Empordà, amb la producció de botifarra dolça.

L’Espai de Carnisseria Seli al web d’aquest projecte s’anirà actualitzant i millorant amb la incorporació de nova informació subministrada per Carnisseria Seli.