Conill al vi
Des de Carnisseria Seli us proposem la recepta que hem publicat a la revista Ullada d’aquest mes de març. És una recepta molt senzilla, ràpida i molt fàcil de fer. Esperem que us animeu a provar-la. Si ho feu, dieu-nos com us ha quedat!
1 conill (tallat en 8 talls)
12 grans d’all
1 bon manat de julivert
1 litre de vi negre (si voleu que el color sigui més neutre, poseu-hi vi blanc)
Oli d’oliva
Sal i pebre
PREPARACIÓ
Primer rentem ben net el conill i l’eixuguem.
En una cassola hi posem força oli i la posem al foc. Quan l’oli comenci a estar calent, hi posem el conill i el rossegem. Un cop daurat, el salpebrem. Hi afegim la picada d’all i julivert i ho barregem tot plegat un moment. Després hi afegim el vi. Ho tapem i ho deixem a foc lent fins que veiem que el vi ha quedat reduït.