Les nostres receptes a l'Ullada

Les nostres receptes surten a l'Ullada, la nova revista de Torroella de Montgrí, l'Estartit i el Baix Ter. Nosaltres hi participem amb 'La recepta del mes'. En aquest primer número hi hem posat les receptes del Carpaccio de magret d'ànec…
, ,

Cuines o t'ho cuinem? Novetats Setmana Santa'16

Ja som a Setmana Santa, uns fan vacances i d'altres treballen però tots mengem brunyols. Uns els fan i d'altres els compren i nosaltres et volem ajudar tant si vols cuinar com si no vols cuinar. Descobreix les noves propostes, productes artesans,…
, , , , , , , , ,

Les nostres propostes per Nadal

Les propostes de Carnisseria Seli per aquestes festes, et volem fer més fàcils els apats d'aquests dies tan especials, amb productes gourmet de gran qualitat i amb plats cuinats de tota la vida amb ingredients de primera qualitat. Si us cal…
, , ,

Tastets de paté i foie per la Fira de Sant Andreu

Vols tastar els nostres patés i foies? Aquest diumenge, 29 de novembre, a les 12:00, farem un tast de patés i foies artesans de Carnisseria Seli coincidint amb la Fira de sant Andreu. Què tastaràs? Una selecció de patés de campanya, amb…
, , , ,

Marinats, enfilalls, botifarres i xai d'en Muixach per Santa Caterina

Marinats, enfilalls, botifarres i xai d'en Muixach per Santa Caterina, són algunes de les propostes que us fem des de Carnisseria Seli. Anem a pams: Per qui li vagi bé, us podem preparar plates de formatge i embotit, ben tancades, fàcils…
, , , , ,

Curs de panellets de botifarra dolça a Carnisseria Seli destinat a carnissers

Aquest dimecres, a Carnisseria Seli, hem impartit un curs destinat a carnissers sobre com elaborar panellets amb una base de botifarra dolça. L'hem fet la Mireia Fàbrega, de la Carnisseria Casa Daniel, de Santa Pau, i jo mateix, en Toni Vilà,…