Loading
Encàrrecs al (972) 75 85 75
carnisseriaseli.cat
  • Benvinguts a Carnisseria Seli
  • Carnisseria Seli
    • Història de Carnisseria Seli
    • Producte artesà/empresa artesana
  • Carns
  • Fet nostre
    • Croquetes
    • Embotits artesans cuits
    • Embotits artesans curats
    • Plats cuinats
    • Productes frescos
  • Gourmet
  • Blog
  • Contacte

Embotits artesans curats

Fuet

Fuet

Llom sencer

Llom sencer

Botifarra dolça

Botifarra dolça

Llangonissa

Llangonissa

Related posts:

  1. Embotits artesans cuits
  2. Espatlla ibèrica brasejada i botifarra de cap, novetats 2013
  3. Producte artesà/empresa artesana
  • Croquetes
  • Embotits artesans cuits
  • Embotits artesans curats
  • Plats cuinats
  • Productes frescos

Categories

  • 'Q' de Qualitat
  • Amanides
  • Aperitius
  • Botifarra dolça
  • Cap categoria
  • Concurs
  • Consells de cuina
  • Cuina a baixa temperatura
  • Elaboració pròpia
  • Embotits curats
  • Envasat al buit
  • Especialitat de la casa
  • Fimag
  • Gourmet
  • Horaris d'obertura
  • Menjar per emportar
  • Nous productes
  • Producte artesà
  • Producte ecològic
  • Projectes solidaris
  • Recepta de cuina
  • Tast
  • Uncategorized
  • Xarxes socials

Posts relacionats

  1. Embotits artesans cuits
  2. Espatlla ibèrica brasejada i botifarra de cap, novetats 2013
  3. Producte artesà/empresa artesana

Entrades recents

  • Salsitxes i russos de conill, una proposta de menjar saludable
  • Conill al vi
  • Botifarra d’ou, greixons i coca de greixons, els gustos del Carnestoltes
  • Carnisseria Seli a l’espai agroalimentari i gastronòmic del CCBE
  • Propostes per a unes bones festes i una bona entrada de 2017

Carnisseria Seli

Carrer Primitiu Artigas, 4
17257 Torroella de Montgrí
Baix Empordà, Catalunya.

HORARIS:
Obrim de dilluns a dissabte, inclosos.
De 9.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.30

(972) 75 85 75
toni@carnisseriasli.cat

Novetats

  • Elaborats de conill, un menjar saludableSalsitxes i russos de conill, una proposta de menjar saludable10 març, 2017 - 10:44
  • Conill al vi, una altra recepta de Carnisseria SeliConill al vi7 març, 2017 - 10:32
  • Carnisseria Seli us porta els gustos del Carnestoltes: botifarra d'ou, greixons i coques de greixons.Botifarra d’ou, greixons i coca de greixons, els gustos del Carnestoltes16 febrer, 2017 - 11:07

Segueix-nos a Facebook

© Copyright - carnisseriaseli.cat - lluisbruguera.com [Comunicació, continguts i reputació on-line] - Enfold Child WordPress Theme by Kriesi
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Fem servir 'cookies'. Si continueu navegant, accepteu la nostra política de 'cookies' Tanca Vull saber-ne més
Scroll to top